Pos kasebut ujar yen bear sing ditembak minangka "bear grizzly paling gedhe sing ana
Apa kapal perang paling kuat ing donya? Kapal perang AS paling anyar,
Sisih paling jero ing tlaga iki dununge ana ing sisih lor Bendungan Buford kanthi 160 kaki
Apa militer paling apik ing sejarah? Mangkene sawetara sing paling kuat
Kacepetan paling dhuwur sing dirusak yaiku 45.25 knot (83.42 km / jam utawa 52
Ringkesan kelas dawa: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 kaki) (Dawane bantal)
Dheweke lan kapal adhine, Musashi, dadi kapal perang paling abot lan paling kuat bersenjata
Bat sing gedhe-gedhe kuping abu-abu (Plecotus austriacus) metu saka panggonane ing lumbung ing
Spesies kupu-kupu sing umure paling dawa ing Amerika Utara dipercaya minangka jubah sing sedhih,
Biru cilik iku paling cilik saka kupu-kupu ing Inggris. Opo iku