Postimi thotë se ariu që u qëllua është "ariu më i madh i thinjur ndonjëherë
Cila është anija luftarake më e fuqishme në botë? Anija luftarake më e re e Marinës amerikane,
Pjesa më e thellë e liqenit ndodhet vetëm në veri të Digës së Bufordit në 160 metra
Cila ishte ushtria më e mirë në histori? Këtu janë disa nga më të fuqishmit
Shpejtësia më e lartë e arritur nga një shkatërrues ishte 45.25 nyje (83.42 km/orë ose 52
Vështrim i përgjithshëm i klasës Gjatësia: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 ft) (Gjatësia në jastëk)
Ajo dhe motra e saj, Musashi, ishin betejat luftarake më të rënda dhe më të fuqishme
Një shkop gri me veshë të mëdhenj (Plecotus austriacus) del nga rroba e tij në një hambar në
Lloji flutur më jetëgjatë në Amerikën e Veriut besohet të jetë manteli i zisë,
Bluja e vogël është më e vogla nga të gjitha fluturat e Mbretërisë së Bashkuar. Çfarë është