Tulisan éta nyatakeun yén biruang anu ditémbak mangrupikeun "biruang grizzly panggedéna anu kantos aya
Naon kapal perang anu paling kuat di dunya? Kapal perang Angkatan Laut Amérika Serikat,
Bagian paling jero situ ayana di belah kaléreun Bendungan Buford dina 160 méter
Naon militér anu pangsaéna dina sajarah? Ieu sababaraha anu paling kuat
Laju pangluhurna dicandak ku perusak nyaéta 45.25 knot (83.42 km / jam atanapi 52
Tinjauan kelas Panjang: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 ft) (Panjang dina bantal)
Anjeunna sareng kapal lanceukna, Musashi, mangrupikeun kapal perang anu paling beurat sareng paling kuat
Kelelawar ceuli ageung abu (Plecotus austriacus) muncul tina naung dina kandang di
Spésiés kukupu paling umur di Amérika Kalér dipercaya mangrupikeun jubah duka,
Biru leutik mangrupikeun anu pangleutikna tina kukupu Inggris. Naon ari